page headline img

Tečaj za terapevte Mahariši ajurvede, Ljubljana 2013

Ko se pojavi bolezen, bi človek dal vse, da se je znebi in da ozdravi. Če se le da, bo večina ljudi raje poskrbela za svoje zdravje na naravne načine, brez škodljivih stranskih učinkov sodobnih zdravil. 

 - Vas zanima ajurveda - najstarejši in najcelovitejši način ohranjanja zdravja na svetu?
- Bi radi za osebno uporabo ali pa morda celo poklicno delali kot terapevt Mahariši ajurvede?
- Bi radi znali na ajurvedski način diagnosticirati neravnotežja v telesu ter predpisovati nasvete in naravne preparate za odpravo teh neravnotežij?
- Morda iščete karierno spremembo ali dopolnitev vašega poklica?
- Ali bi radi znali pomagati sebi in drugim na povsem naraven način odpraviti ali olajšati bolezni? Svetovati, kako lahko preprečijo bolezni?

 

Ajurveda - celovit naravni zdravstveni sistemAjurveda je najstarejši in najbolj priznan sitem naravne medicine na svetu. Ajurveda je spoštovan in priznan sistem prevencije in zdravljenja. (Leta 2009 je npr. Primorska univerza organizirala mednarodno znanstveno konferenco o ajurvedi. Na njej je bil častni gost tudi g. Remškar, tedanji generalni direktor direktorata za zdravstveno varstvo na Ministrstvu za zdravje. Ajurvedsko znanje o preventivi je namreč izjemno uporabno za vsakega zdravnika uradne medicine!).

Bi se radi izučili v ajurvedi - starodavni znanosti o zdravju? Za lastno uporabo ali pa kot poklic?

 

26. oktobra se bo v Ljubljani pričel mednarodno priznan tečaj Mahariši ajurvedeTečaj vas bo usposobil za profesionalno delo na področju Mahariši ajurvede - za lastno ali pa poklicno uporabo.

Tečaj vam bo dal poglobljeno razumevanje načel ajurvede, naučili se boste diagnosticirati ter predpisovati ajurvedske preparate in nasvete za odpravljanje zdravstvenih težav. Postali boste terapevt Mahariši ajurvede. Mednarodna veljavna diploma vam bo omogočala delo povsod po svetu (seveda v skladu z lokalno zakonodajo). Pridobljeno znanje pa seveda lahko imate tudi zgolj za osebno in družinsko uporabo!

Tečaj bo sestavljen iz 5 modulov, na katerih boste dobili ogromno znanja o Mahariši ajurvedi. Vsak modul je sestavljen iz:

  •  enega vikenda predavanj (sobota in nedelja, ves dan; predavanja vodi dr. Wolfgang Schachinger. Za prevod iz angleščine bo poskrbljeno.)
  •  opcijskih praktičnih srečanj na katerih bomo skupaj utrjevali in vadili pridobljeno znanje.

Celoten tečaj bo potekal od oktobra 2013 do junija 2013. Tečaj bo potekal na Parmovi 53 v Ljubljani.

Med drugim se boste na tečaju podrobno naučili, kako s pomočjo diagnoze pulza ter drugih znakov ugotoviti stanje zdravja in bolezni v organizmu.

 

O tečaju:Predavatelj na vsaki od petih vikend delavnic bo dr. Wolfgang Schachinger iz Avstrije, zdravnik zahodne medicine ter dolgoletni in priznan zdravnik Mahariši ajurvede. Dr. Schachinger je vrhunski strokovnjak na področju ajurvede. Med drugim je predsednik zbornice vseh ajurvedskih zdravnikov Evrope - EURAMA , eden od sodirektorjev nemške ajurveda akademije in so-avtor številnih knjig s področja ajurvede.

Cena enega modula znaša 300 EUR + DDV. Cena vsebuje: vse stroške predavatelja iz tujine; licenčnino mednarodni organizaciji, ki je strukturirala ta tečaj; simultani prevod vseh predavanj iz angleščine v slovenščino; praktične delavnice; natisnjeno gradivo, prevedeno v slovenščino, ki ga boste dobili na vsakem bloku.

 

Kaj dobite?Udeležite se lahko le začetnih modulov ali pa vseh petih modulov, na katerih boste dobili veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Po uspešno končanem celoletnem tečaju (vseh 5 modulov) pridobite uradno, mednarodno veljavno potrdilo. Izda ga Maharishi College of Perfect Health - Nizozemska. Potrdilo vam omogoča, da povsod po svetu (v skladu z lokalno zakonodajo) opravljate poklic terapevta Mahariši ajurvede.

Po končanem tečaju ste usposobljeni, da diagnosticirate neravnotežja v telesu in da predpisujete ajurvedske nasvete in preparate. Če želite nadgraditi svoje znanje, pa se naslednjo jesen (v Ljubljani) lahko udeležite še nadaljevalnega enoletnega šolanja. Tečaj v Ljubljani sicer organizira Institut za ajurvedo v sodelovanju z Maharishi College of Perfect Health  - Nizozemska in Nemško akademijo za ajurvedo.

 

Za tečaj se je potrebno prijaviti najkasneje do nedelje 20. oktobra 2013.Več informacij lahko dobite na spletni strani www.maharišiajurveda.si << kliknite sem
po telefonu 041-675783 (Andrej Rus) ali po e-pošti.

Za tečaj se prijavite po telefonu 041-675783 (Andrej Rus), ali po e-pošti.

 Lep pozdrav,
dr. Andrej Rus in mag. Darja Kogej
041 675783, 051 303939
01-7800045
www.atma.si