page headline img

Tečaj Mahariši ajurvede

 

volfi2.jpgZa vse ki želite postati zdravniki ali terapevti Mahariši ajurvede, se 19-20. maja pričenja prvi blok tečaja v Mariboru. Tečaj bo razdeljen na 5 modulov (5 vikend tečajev: A1-A5), ki bodo potekali od maja 2012 do marca 2013. Predavatelj bo priznan zdravnik splošne medicine in Mahariši ajurvede dr. Wolfgang Schachinger.

Tečaj je namenjen zdravnikom ali vsem ki bi si želeli postati terapevti (zdravilci) Mahariši ajurvede. Za vse zainteresirane bo imel Wolfgang Schachinger dve predstavitvi, in sicer:

- 24. 4. v Mariboru, Slomškov trg 15, Velika predavalnica UM ob 19.00
- 25. 4. v Ljubljani, Dunajska 22, zgradba Slovenijalesa, pritličje ob 19.00.Oglejte si mnenje tečajnice zadnjega tečaja

Tudi orodja opazovanja in branja pulza mi pridejo prav pri vsakdanjem delu, predvsem pri določanju, katere so trenutno najpomembnejše težave pacienta, kako se jih lotiti na naraven način ali kje je treba še posebno preveriti spremembe telesa v kliničnem statusu, laboratorijskih izvidih ali morebitnih preiskavah. Spoznanja ayurvede dopolnjujejo znanje zahodne medicine in mi pomagajo k celostnemu pristopu do sočloveka pacienta, ki si želi moje pomoči.
D. S., zdravnicaVeč o tečaju na www.maharišiajurveda.si

PULZ-DIAGNOZA-splet.jpgTečaj je namenjen vsem, ki se že ali se nameravate ukvarjati profesionalno z dajanjem ljudem zdravja. Rdeča nit tečaja je starodavno znanje diagnoze pulza ali branja srčnega utripa, ki zdravniku ali terapevtu omogoča branje srčnega utripa in diagnosticiranje finih neravnotežij v duhu in telesu. Izkušnje ljudi ob branju srčnega utripa so fenomenalne, saj se ljudje ob branju srčnega utripa počutijo razumljene in pripravljene na korake v smer zdravja.
Več o diagnozi pulza na: http://www.xn--mahariiajurveda-b7c.si/index.php?page=diagnoza-pulza


Vabljeni na predavanje in tečaj !