page headline img

Obisk vaidye - zdravnika Mahariši ajurvede v Sloveniji

4.9.2015

Septembra bo Slovenijo ponovno obiskal priznan zdravnik Mahariši Ajurvede dr. Saurabh Sharma. Organizirana bodo individualna svetovanja /pregledi in predavanja, ki jih bo izvajal skupaj s terapevtom Mahariši ajurvede Gregorjem Obronkom.

Preberi več... >

 

Jože Majes, Plavica in Mahariši ajurveda na sejmu Altermed

11.3.2015

Ta konec tedna imate čudovito priložnost da nas obiščete na Altermedu – sejmu alternativne medicine v Celju, od petka do nedelje, 13-15 marec. Najdete nas dvorani K.

Preberi več... >

 

Brezplačna svetovanja

13.11.2014

Brezplačno vam bomo delili nasvete od 13. do 16. novembra na Sejmu Narava-zdravje.Najdete nas v Hali A2 - KOCKA. Vsi, ki vas zanimajo zdravilne razstline in si lajšate težave na naraven način ste vljudno vabljeni. Nudili vam bomo tudi brezplačne osebne konzultacije. V pričakovanju snidenja z vami!

Preberi več... >

 

Obisk vaidye - zdravnika Mahariši ajurvede v Sloveniji

7.8.2014

V oktobru bo Slovenijo obiskal priznan zdravnik Mahariši Ajurvede dr. Saurabh Sharma. V Sloveniji bo imel številna predavanja in individualna svetovanja/inštrukcije. Dr. Saurabh Sharma je eminenten zdravnik, ki že šesto leto v Mahariši Ajurvedski kliniki v New Delhiju  izvaja, vodi in nadzoruje delo ostalih zdravnikov. 

Preberi več... >

 

Tečaj za terapevte Mahariši ajurvede, Ljubljana 2013

14.10.2013

Mednarodno priznan tečaj za terapevte Mahariši ajurvede, Ljubljana 26. in 27 oktober 2013

Ko se pojavi bolezen, bi človek dal vse, da se je znebi in da ozdravi. Če se le da, bo večina ljudi raje poskrbela za svoje zdravje na naravne načine, brez škodljivih stranskih učinkov sodobnih zdravil.

Preberi več... >

 

Tečaj Mahariši ajurvede

17.4.2012

volfi2.jpgZa vse ki želite postati zdravniki ali terapevti Mahariši ajurvede, se 19-20. maja pričenja prvi blok tečaja v Mariboru. Tečaj bo razdeljen na 5 modulov (5 vikend tečajev: A1-A5), ki bodo potekali od maja 2012 do marca 2013. Predavatelj bo priznan zdravnik splošne medicine in Mahariši ajurvede dr. Wolfgang Schachinger.

Preberi več... >

 

Prenovljena internetna stran

22.3.2012

cvet-lunika.jpgSpomlad je čas ko začne vse zeleneti in tako je to odličen čas za prenovo internetnih strani. Ja, kar nekaj časa smo jih prenavljali ampak rezultat je tukaj in vsi ste vabljeni da si ogledate naše nove strani.

Preberi več... >