page headline img

Kako do nas

Slika Lokacije Plavica d.o.o.

Plavica d.o.o.

Plavica d.o.o. posluje na Muljavi v centru Bomax, na naslovu Muljava 22A, 1295 Ivančna Gorica. Muljava je majhna vas dva kilometra oddaljena od Ivančne Gorice, manjšega mesta tik ob avtocesti Ljubljana - Novo mesto.

Prihod iz smeri Ljubljane: Po avtocesti za smer Novo mesto (Zagreb) približno trideset kilometrov. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu zavijete desno – smer Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno dva kilometra po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Ljubljane boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.

Prihod iz smeri Novega mesta: Po avtocesti za smer Ljubljana približno petintrideset km. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu pridete na krožno križišče. Sledite smeri levo: Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno dva kilometra po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru Vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Novega mesta boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.