page headline img

Čaji in napitki

Čaji

Slika Čaji in napitki

Ajurvedski čaji

Uporaba zelišč v obliki čaja je zelo stara in priljubljena navada. Ajurvedski spisi opisujejo dobrodejne lastnosti čajnih mešanic za različne namene.

Čaji so izdelani na osnovi originalnih starodavnih ajurvedskih receptov, so izjemno okusni ter predstavljajo zelo uravnoteženo mešanico arom, ki vas bo navdušila. Čaji Mahariši ajurvede ne vsebujejo stimulansov (kofeina, teina, ali tanina), temveč na povsem naraven in neškodljiv način ustvarjajo holistično ravnotežje duha in telesa. Uporabljate jih lahko po želji tekom dneva, s svojimi izjemno plemenitimi okusi pa bodo navdušili tudi vaše goste.

Zaradi čudovite embalaže ter izjemno uravnoteženega okusa so čaji Mahariši Ajurvede tudi idealno darilo. Izbirate lahko med čaji za uravnoteženje Vata, Pita ali Kapha doše ter med čaji, ki so primerni za različne priložnosti.

Napitki

Slika raja's Cup

Kraljevska kava

Izjemno okusni ajurvedski napitki so mnogo več kot le sredstvo za odžejanje. Izdelani so namreč tako, da uravnovešajo vse tri doše, in tako krepijo organizem, ga pomlajujejo in ga vzdržujejo vitalnega. Zato jih lahko uporablja vsakdo ne glede na svojo telesno konstitucijo, prav tako pa jih lahko pijete ob različnih priložnostih.

Ajurvedski napitki dajejo energijo, uravnotežijo organizem in odžejajo, saj so zelo prijetnega okusa. Lahko jih pijete ob različnih obdobjih dneva. Zaradi čudovite embalaže so tudi idealno darilo, s katerim boste razveselili svoje prijatelje.